
Cheese cake φράουλας με pyure stevia, μπισκότα ολικής με προβιοτικά και αλάτι χωρίς νάτριο
Υλικά
Για το cheesecake
- 400 γραμμάρια τυρί κρέμα
- 2 φλιτζάνια 2% γιαούρτι
- 10 γραμμάρια σκόνη στέβια
- 1 πρέζα αλάτι (βον σαλτ )bon salt χωρίς νάτριο
- 2 αυγά
- 2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Για τη σως φράουλας
- 250 γραμμάρια φράουλες
- 3 γραμμάρια στέβια σκόνη
- Χυμό από μισό λεμόνι
- 50 γραμμάρια νερό
Εκτέλεση
Για τη βάση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε τα θρυμματισμένα μπισκότα, τη σάλτσα μήλου, το αλάτι, και το εκχύλισμα βανίλιας. Προσθέστε γάλα αμυγδάλου, και χτυπήστε ελαφρά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Ρίχνετε το μείγμα μέσα στο ταψί και πιέζετε με τα χέρια σας να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια του ταψιού. Ψήνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 18 λεπτά.