Προφίλ

Η Natural Products έχει μια ιστορία 30 χρόνων. Δραστηριοποιείται στο χώρο των φυσικών καλλυντικών και των συμπληρωμάτων διατροφής από το 1986. Στόχος της εταιρίας μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα φυσικά, βιολογικά και αξιόπιστα στους καταναλωτές, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής μας.

Φιλοσοφία μας είναι να ενημερώνουμε σωστά τον καταναλωτή, να προσφέρουμε αξιόπιστα προϊόντα που να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, να λέμε ακριβώς αυτό που είναι και κάνει το κάθε προϊόν και όχι να παραπλανούμε τον καταναλωτή με ψεύτικες υποσχέσεις για τις ιδιότητες των προϊόντων και να κάνουμε παραπλανητικές διαφημίσεις.

Για να το πετύχουμε αυτό, πριν εισάγουμε ένα προϊόν, ελέγχουμε την ποιότητά του και δοκιμάζουμε την αποτελεσματικότητά του. Αφού το κάθε προϊόν αποδείξει την αξία του, τότε και μόνο τότε, προχωρούμε στην εισαγωγή και διάθεσή του στην ελληνική αγορά. Στην προσπάθειά μας αυτή δεν είμαστε μόνοι μας. Υπάρχουν γιατροί -συνεργάτες που αξιολογούν τα προϊόντα μας και μας δίνουν την τελική τους έγκριση.

Η Natural Products σε συνεργασία με το μεγαλύτερο εργαστήριο βιοτεχνολογίας πρώτων υλών και νέας τεχνολογίας προϊόντων της Αμερικής την Biotech προχωρά στην παραγωγή για πρώτη φορά καινοτόμων προϊόντων παγκοσμίως.

Τα προβιοτικά είναι απαραίτητα πια για όλους μας και πρέπει να τα εντάξουμε στην καθημερινή μας διατροφή.

Θέλουμε και το έχουμε πετύχει, οι καταναλωτές να μας τηλεφωνούν μόνο για ενημέρωση και όχι για παράπονα. Μετά από τόσα χρόνια αισθανόμαστε υπερήφανοι όταν ακούμε καταναλωτές να εμπιστεύονται τα προϊόντα μας, γιατί πάνω από ʽολα εμπιστεύονται την Natural Products.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

© Natural Products | All Rights Reserved |
Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink