Χειροποίητη Μαύρη Σοκολάτα με ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ, χωρίς προσθήκη ζάχαρης

60% Κακάο
Ελληνικό Προϊόν
90 gr.
Με τις νέες ανακαλύψεις έχει αποδειχθεί για το πώς τα βακτήρια συμβάλλουν στην συνολική υγεία του οργανισμού μας. Τα μικροσκοπικά βακτήρια στο έντερο βρέθηκε να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο στην υγεία του πεπτικού αλλά συνεισφέρει γενικά στο ανοσοποιητικό, στην απόδοση στην άθληση, στην διαχείριση του βάρους, την καλή ενέργεια, και την καλή λειτουργία του εγκεφάλου.

Αυτές οι αποκαλύψεις και ο επαναπροσδιορισμός της σχέσης μεταξύ διατροφής και της νόσου μπορεί να σηματοδοτήσει ανείπωτες νέες ευκαιρίες για τα συμπληρώματα διατροφής και τα λειτουργικά τρόφιμα για την υποστήριξη της υγείας και την πρόληψη των ασθενειών. Αλλά η επιστημονική κατανόηση της εσωτερικής μικροβιακής χλωρίδας του εσωτερικού του οργανισμό μας και τα τρισεκατομμύρια των μικροοργανισμών που το αποτελούν και είναι το φυσικό τους περιβάλλον έχει μόλις αρχίσει και έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε για την πλήρη κατανόησή του και πολλά ερωτηματικά θα βρουν τις απαντήσεις τους.

Ακόμα, είναι μια συναρπαστική στιγμή για το πεπτικό σύστημα συνολικά σημείωσε ο RobertHutkins, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα και ειδικός στα προβιοτικά για το πεπτικό συνολικά. Με όσους ασχολούμαστε με την έρευνα και εκείνοι στην βιομηχανία ποτέ άλλοτε δεν είχαν τέτοια σύγκλιση στην βασική έρευνα στην μικροχλωρίδα πρεβιοτικών και προβιοτικών και πως μπορούν να επηρεάσουν την υγεία με θετικό τρόπο χωρίς την παραμικρή παρενέργεια.

Έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να κάνουμε διατροφικές παρεμβάσεις για την βελτίωση της υγείας και τώρα την παρακολούθηση σε μοριακό επίπεδο και να εξετάζουμε τις διαφορές.

Υγεία του πεπτικού συστήματος
Όταν το πεπτικό σύστημα δεν λειτουργεί και το στομάχι γεμίζει με οξύ δεν είναι σε θέση να απορροφήσει τα μέταλλα και τις βιταμίνες, αρχίζουν τα προβλήματα για την κακή υγεία, για την οστεοπόρωση, και η αρχή όλων γενικά των ασθενειών.
Έτσι, είναι σημαντικό ότι το πεπτικό σύστημα λειτουργεί επειδή είναι ο αγωγός που η αναγκαία διατροφή κάνει να λειτουργεί ολόκληρος ο Ανθρώπινος οργανισμός.

Καθώς γερνάμε αυτή η λειτουργία γίνεται όλο και πιο δύσκολη και οφείλετε στον τρόπο διατροφής μας στην ανεξέλεγκτη χρήση φαρμάκων, το κάπνισμα, πολλά λιπαρά στα τρόφιμα, το σύνολο όλων αυτών καταστρέφουν τα καλά βακτήρια του πεπτικού μας συστήματος.

Οι έρευνες γύρω από την Υγεία του εντερικού συστήματος και το γεγονός πως πάνω από 70 εκατομμύρια Αμερικανοί πάσχουν από κάποια μορφής γαστρικής δυσφορίας, όλα αυτά δημιουργούν μια τεράστια αγορά και στροφή της βιομηχανίας τροφίμων. Η μεγαλύτερη πρόκληση, ωστόσο, θα είναι να βοηθήσει τους καταναλωτές να κατανοήσουν το πόλο που παίζουν τα προβιοτικά τα πρεβιοτικά και τα ένζυμα στην υγεία τους.

Τα πεπτικά προβλήματα υγείας είναι επίσης δύσκολο να διαγνωστούν.

Μερικά παραδείγματα πρώτων υλών που θα βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τα οφέλη τους.

Ρίζα κιχώριου ινουλίνης είναι φυτική ίνα που μοιάζει αόρατη και μπορεί να προστεθεί σε τρόφιμα και ποτά χωρίς να αλλοιώνει την γεύση και να ενισχύσει την Υγεία μας. O Ρίζα πικραλίδας ινουλίνη, βοηθά στην υγεία του πεπτικού, είναι ένα πρεβιοτικό και τονώνει την λειτουργία των καλών βακτηριδίων του πεπτικού, την καλή κατάσταση των οστών γιατί βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου. Επίσης δημιουργεί ένα αίσθημα πληρότητας και έτσι βοηθά τον καταναλωτή στην προσπάθειά του για απώλεια βάρους. Είναι κατάλληλη για τους διαβητικούς γιατί έχει αμελητέο δείκτη γλυκαιμικού.

Τα προβιοτικά στο επίκεντρο της υγείας του πεπτικού συστήματος. Μετά τις τελευταίες ανακαλύψεις για τα οφέλη των προβιοτικών στην υγεία οι κατανάλωσή τους θα τριπλασιαστεί στα επόμενα 2-3 χρόνια.

Τώρα και η επιστήμη είναι τώρα στον εντοπισμό οφέλη για την υγεία από τα προβιοτικά που υπερβαίνουν κατά πολύ την υγεία του εντέρου. Υπάρχουν συναρπαστικά νέα ευρήματα σε μελέτες σε ζώα για την εντερικού φραγμού εγκεφάλου και πώς το έντερο μπορεί να επηρεάσει το τι συμβαίνει στο κεντρικό νευρικό σύστημα, σημείωσε ο Sanders.

Οι Βρετανοί δημοσίευσαν στο Journal of Nutrition, δημοσίευσε πρόσφατα μια από τις μεγαλύτερες μελέτες σε αυτόν τον τομέα, όπου οι ερευνητές εξέτασαν τις επιδράσεις των προβιοτικών για θέματα δυσκοιλιότητας, και την γαστρική δυσφορία και διαπίστωσαν σημαντική βελτίωση στην συχνότητα των κενώσεων και την κοιλιακή δυσφορία.
Μια άλλη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο BMC Pediatrics πρόσθεσε προβιοτικά σε φρεφικό γάλα, και κατάφεραν να μειώσουν την συχνότητα της νεκρωτικής εντεροκολίτιδας (NEC) ένα πρόβλημα σε πρόωρα βρέφη.
Έγχυση στον στομάχι του προβιοτικού έδειξε σημαντική 12% μείωση της NECτον κίνδυνο στα βρέφη.

Οι επιστήμονες, επίσης, έχουν ακόμα πολλά να μάθουν για τον τρόπο δράσης των προβιοτικών και την υποστήριξη τους στην υγεία και την πρόληψη των προβλημάτων, όπως λοιμώξεις του αναπνευστικού και δερματικές διαταραχές, Τώρα ερευνητές απτό Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ ανακάλυψαν ότι ορισμένα προβιοτικά στελέχη μπορεί να ενεργούν ως τροποποιητικός διευκολυντής σε άλλα βακτήρια του πεπτικού.

Οι εταιρείες που προσφέρουν μια ποικιλία λύσεων για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της επιστήμης και την παρασκευή λειτουργικών τροφίμων τώρα έχουν ένα σύμμαχο τα προβιοτικά GanedenBC30 διότι είναι σταθερά δεν επηρεάζονται από τα οξέα του στομάχου, δεν επηρεάζονται από τις σκληρές συνθήκες παραγωγής των τροφίμων (θέρμανση, ψύξη, βρασμός), είναι πρωτοπορία αυτή την στιγμή στην παραγωγή προβιοτικών. Το GRAS συστατικό είναι ένα πατενταρισμένο οργανισμό (ΒβοίΙΙυε GBI-30 6086) που είναι πατέντα. Χρησιμοποιούνται σε πάνω από 125 βιομηχανίες τροφίμων, ποτών, και προϊόντων ζωικής προέλευσης. Τα άλλα προβιοτικά δεν επιζούν στις ακραίες συνθήκες παραγωγής η δεν επιζούν στο PHτων οξέων του στομάχου, με συνέπεια να μην φθάνουν στον προορισμό τους που είναι το έντερο.

Έτσι η Ganeden παραμένει πρωτοπόρος στον τομέα των προβιοτικών που επιζούν μετά την προσθήκη τους στα τρόφιμα και ενεργοποιούνται μόλις φθάσουν στο έντερο.

Εσείς θα μείνετε έξω από την μεγάλη αυτή εξέλιξη?

© Natural Products | All Rights Reserved |
Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink