Αντιρυτιδικό & Αντιγηραντικό SERUM Νέας Τεχνολογίας

Αλλάζει Τα Δεδομένα

Καταπολέμηση των ρυτίδων δεν σημαίνει αναγκαστικά χρήση ενέσιμων προιόντων.

Τώρα η εναλλακτική δίνεται από ένα προιόν που χρησιμοποιείται διεθνώς από κορυφαίους επιστήμονες το SERUTOX ®.

Κατορθώνει να μειώσει δραστικά τις ρυτίδες του προσώπου έως και 50% μέσα σε 21-42 ημέρες, ενώ χαρίζει μια σφριγγηλή και νεανική επιδερμίδα.

Η αποτελεσματικότητα του SERUTOX ® οφείλεται στη δράση ενος νέου ενεργού μη-τοξικού αντιγηραντικού συστατικού, το εξαπεπτίδιο Αργιρελίνη το οποίο δρά στο βάθος των ρυτίδων καθώς και των μοναδικών βιοενεργών συστατικών που περιέχει όπως και το υαλουρονικό οξύ (ένας από τους δραστικότερους αντιγηραντικούς παράγοντες).

Το SERUTOX ® επιτυγχάνει τη μείωση έκκρισης της catecholamine μιας ορμόνης που είναι υπεύθυνη για τη σύσπαση των μυών του προσώπου. Οι νευροδιαβιβαστές μειώνουν τη δράση τους χωρίς να παραλύουν τους μύες. Ετσι αποτρέπεται η δημιουργία λεπτών γραμμών που προκαλούνται από τις επαναλαμβανόνενες εκφράσεις του προσώπου χωρίς την απώλεια της φυσικής κίνησης και έκφρασης. Πράγμα που δεν συμβαίνει με τα ενέσιμα και πολλές φορές επώδυνα προιόντα.

Μέρα με τη μέρα παρατηρείται μια σημαντική μείωση στο βάθος και το μέγεθος των ρυτίδων γύρω από τα μάτια, το μέτωπο και το στόμα καθώς και των γραμμών έκφρασης.

Η αποτελεσματικότερη και πιο ασφαλής εναλλακτική λύση για τη μείωση των ρυτίδων.

Το SERUTOX ® περιέχει 10% Αργιρελίνη. Πολλά καλλυντικά προιόντα συμπεριλαμβανομένων και των ενέσιμων διατίνονται ότι έχουν μεγαλύτερη του 10% περιεκτικότητα σε Αργιρελίνη και για αυτό είναι πιο αποτελεσματικά.

Κλινικές έρευνες μελέτησαν την αποτελεσμτικότητα της Argireline ® σε όλα τα επίπεδα μέχρι και σε συγκέντρωση πάνω από το 50%. Το αποτέλεσμα : η Argireline(R) δεν ήταν πιο αποτελεσματική σε συγκέντρωση πάνω από 10%. Tο SERUTOX ® περιέχει επίσης 23% καθαρό υαλουρονικό οξύ.


Χρήση:
Αρχικά χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα, πρωί – βράδυ για διάστημα 3 μηνών. Η δράση του serutox ξεκινά από την 5η ημέρα έως και την 21η ημέρα. Μετά από 10΄ χρησιμοποιήστε τα καθημερινά σας προιόντα περιποίησης όπως κρέμα ημέρας, νύχτας, make up κ.α χωρίς να επηρεαστεί η δράση του SERUTOX ® Στη φάση συντήρησης η χρήση του SERUTOX ® μία φορά την ημέρα για διάστημα τουλάχιστον 2 μηνών και στην πορεία μία έως δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές. Η παύση χρήσης του προιόντος θα οδηγήσει στη βαθμιαία μείωση του αποτελέσματος. Το αποτέλεσμα θα χαθεί και οι ρυτίδες θα επιστρέψουν.

Η συσκευασία μπορεί να διαρκέσει για ένα πρόγραμμα ομορφιάς διάρκειας μέχρι και 3 μηνών με πολύ μικρό κόστος.

Ιδανικό για Άντρες & Γυναίκες

Συστατικά

  • Seaweed Extract
  • Disifiled water
  • Hyaluronic Acid
  • Argiraline
  • Glycerine
  • Sodium PCA

Videos

© Natural Products | All Rights Reserved |
Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink