OMEGA 3 FISH OIL 1000 mg

Forskolin Max 250 mg 120 tabl.

Λίγα λόγια για το τι είναι το Forskolin;
Το Φορσκολιν είναι το εκχύλισμα από μία ρίζα φυτού παρόμοιο του δυόσμου που όλοι ξέρουμε. Είναι ένα 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής. Το εκχύλισμα του φυτού το χρησιμοποιούσαν σε κλινικές δοκιμές για πάρα πολλούς λόγους και είχαν δει πως βελτιώνει πολλούς δείκτες του Ανθρώπινου οργανισμού.

Παρατήρησαν όμως πως στους Ανθρώπους που το δοκίμαζαν έχαναν πάρα πολύ γρήγορα βάρος και πιο συγκεκριμένα παρατήρησαν πως έχαναν πολύ λίπος από τα σημεία που το αποθηκεύει ο Ανθρώπινος οργανισμός.

Έτσι αποφάσισαν πως πρέπει να το ερευνήσουν πιο σοβαρά.

Χρησιμοποιώντας το Φορσκολιν ο οργανισμός μας αρχίζει και καίει το αποθηκευμένο λίπος και αυτό μοιάζει να είναι μια διεργασία που δεν μπορεί να αντιστραφεί όσο το χρησιμοποιούμε. Τα αποτελέσματα είναι μπορούμε να πούμε όχι απλά καλά αλλά κάτι παραπάνω από τέλεια. Βέβαια τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο αλλά πάλι είναι πάνω από τον μέσο όρο από κάθε άλλο συμπλήρωμα διατροφής αδυνατίσματος. Και όλα αυτά χωρίς δίαιτα και γυμναστική , αν εντάξουμε και αυτά στο πρόγραμμά μας τότε τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα.


Καίει τα Αποθηκευμένα Λίπη από το Σώμα!

Το Φορσκολίν αυξάνει την τεστοστερόνη του οργανισμού αυξάνοντας την σύνθεση των πρωτεϊνών.

Επίσης ενεργοποιώντας την πρωτεΐνη κινάση διασπά τα λιπαρά στοιχεία που τα ονομάζουμε τριγλυκερίδια που όλοι μας ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό για την γενικότερη υγεία μας.

ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΠΩΣ

 • Να κάψει το λίπος
 • Να αυξήσει την μυϊκή μάζα
 • Να διασπάσει τους ιστούς λίπους
 • Να δώσει ώθηση στο Μεταβολισμό

Η δράση αδυνατίσματος του Forskolin προέρχεται από το ενεργό συστατικό Coleus Forskohlii. Αυξάνει τα επίπεδα ενός ενζύμου που ονομάζεται λιπάση, η οποία καίει τα ανεπιθύμητα αποθέματα λίπους από το σώμα.

Το Φορσκολιν διεγείρει επίσης και την παραγωγή της κυκλικής μονοφωσφορικής αδενοσίνης (cAMP - cyclic adenosine monophosphate), ένα μόριο που ενεργοποιεί την απελευθέρωση μιας ορμόνης του θυρεοειδή που διεγείρει το μεταβολισμό.

Το Φορσκολίν 250-Max είναι ένα φυσικό εκχύλισμα από το φυτό Coleus Forskohlii, που παραδοσιακά χρησιμοποιείται στην ιατρική Ayurvedic για διάφορους λόγους. Της Troo Health φορσκολίν 250-Max περιέχει 250mg (20%) της Forskolin σε κάθε κάψουλα φιλικοί και στους χορτοφάγους.

Η Φορσκολίνη έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά για να υποστηρίξει την υγιή ρύθμιση της πίεσης, την αναπνευστική λειτουργία, την καρδιαγγειακή λειτουργία και την υγεία του δέρματος.

Πιο πρόσφατα οι μελέτες έχουν επίσης δείξει πως το Forskolin μπορεί να υποστηρίξει ένα πρόγραμμα διαχείρισης βάρους. Για παράδειγμα, μια μελέτη διάρκειας 12 εβδομάδων με Godard et al 2005 καταλήγει στο συμπέρασμα ότι "Forskolin είναι μια πιθανή μέθοδος και θεραπευτικός παράγοντας για τη διαχείριση και τη θεραπεία της παχυσαρκίας." Μια τέτοια έρευνα δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει να υποστηρίξει τον υγιή μεταβολισμό και να προωθήσει την ικανότητα του σώματός σας να κάψει λίπος.

Η Φορσκολίνη βρίσκεται στις ρίζες ενός φυτού από την οικογένεια της μέντας. Πρόκειται για ένα εκχύλισμα από το φυτό Coleus forskohli.

Οι Κάψουλες Troo Υγείας Forskolin παρέχουν τη βέλτιστη δόση της 250mg ανά κάψουλα τυποποιημένη έως 20%, αποδίδοντας 50mg δραστικού συστατικού. Με την πλέον προηγμένη τεχνολογία εκχύλισης εξασφαλίζει να χρησιμοποιείται η πιο ισχυρή και καθαρή φυσική μορφή ενεργού Forskolin.

Οι Troo Φορσκολίνη σε Κάψουλες κατασκευάζονται με όλες τις προδιαγραφές του Ηνωμένου Βασιλείου για την ΟΠΠ της πρακτικής και ISO 9001 πιστοποίηση διασφάλισης ποιότητας.

Αυτές οι διαδικασίες παρασκευής εξασφαλίζουν ότι οι βασικές πρακτικές παραγωγής και οι προϋποθέσεις που απαιτούνται για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που ακολουθούνται είναι οι ιδανικές. Αυτό πηγαίνει πάνω και πέρα από αυτό που απαιτείται, έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε πως θα λάβετε την ποιότητα στα προϊόντα σταθερά με υψηλά στάνταρ.

Πάρτε μία κάψουλα 1-2 φορές την ημέρα. Ιδανικά θα πρέπει να λαμβάνονται 15-30 λεπτά πριν από το γεύμα.

Βασικά πλεονεκτήματα

 • Βέλτιστη δόση 250mg από τυποποιημένο εκχύλισμα 20% για να παρέχει 50mg δραστικού συστατικού.
 • Προηγμένη τεχνολογία εκχύλισης
 • Φαίνεται από την έρευνα πως μπορεί να βοηθήσει και να υποστηρίξει το πρόγραμμα διαχείρισης βάρους.
 • Υποστηρίζει την υγιή καρδιαγγειακή λειτουργία
 • Υποστηρίζει την φυσική και υγιή αρτηριακή πίεση
 • Υποστηρίζει την υγιή λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος
 • Υποστηρίζει ένα υγιές δέρμα
 • Κατασκευάζεται στον κώδικα του Ηνωμένου Βασιλείου για την ΟΠΠ της πρακτικής και ISO 9001: 2008 πιστοποίηση διασφάλισης ποιότητας
 • Κατάλληλο για χορτοφάγους.